View Single Post
Staro 08.03.2016., 00:09   #1773
windfucker
Guest

Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
Dosta mi je otvoriti User reviews na amazonu za popcorn da ga ne kupim.
Sto sam nabio, sto za svaki uredjaj istaknem sto mu ne valja ili mu fali, ili je u ovoj temi vrhunac pisati o M8s boxovima jer je to sada in? I kako gore instalirati openelec i custom firmware i slicno jer out of the box radi za onu stvar?
I onda se bacaju savjeti kupi nesto za 600$ a ono ta stvar gora po mogucnostima od pisljivog rpia za 30$ ili wdtva za 50$ koji btw isto koristi sigmu

Shvati: od media playera, nema ništa za tebe za 50$.
Nema niti za 100$.
Nema niti za 200$.
Nema niti za 300$, jer taj jebeni shield je isto upitan kako će funkcionirati za tvoje "potrebe", neću ulaziti u to.
NUC ti je "preskup", ni u to neću zadirati, iako mi je jebeno nevjerovatno da mi u ovoj pripizdini možemo preko oglasnika iskopati dobar deal za isti taj NUC i to unutar te iste pripizdine od par stanovnika, a tebi je čitava Sj.Amerika premalo da nađeš kakav dobar popust, polovnjak, reparirano...
Gabre...ili nađi nešto takvoga, ili složi sam kakav HTPC što ti jeste oko 300$...ili raskopaj kakav rabljeni laptop sa sjebanim ekranom za ništa novaca i uvali u/iza neke komode i neka glumi HTPC....
Ili to brate, ili (oprosti) ali ne seri više.
Jebo me svak, ja sam prvi za to da ti se spiči permaban ako ovdje više ijednom napišeš "me" ili "pre", a kamoli "media player, preporuka"...