Citiraj:
Autor cyrus
NE aukcija, nego akcija. Ako je ta akcija istekla, ne mogu oni provjeriti da li je to još uvijek aktualno. Eventualno mogu kontaktirati prodavača da li je akcija postojala, al sumnjam da će se oko toga zamarat. Ne vidim kako može biti troškova (PDV) ako je lijepo priložen račun za kupljeno, 20 dolara. Plus paket vjerojatno neće biti prevelike težine, čisto sumnjam da će se zamarat s time uopće. Ali vidit ćemo oće proć 
|
kad kupis na akciji isto imas dokaz, odes pod my orders i pise koliko si platio. znam ljude koji su se zajebavali sa inspect u chrome i podesavali cijene i svejedno dobili da plate pdv a riskirali kaznu jebacku, iako su neki prosli bez icega.
Moj media player je isto zastao na carini a stavio je lik racun na 20.99 dolara i kad su me trazili SS nisam se htio zezati i poslao sam pravu cijenu, 31 dolar i gotovo. Evo danas krenuo prema meni, vidjeti cemo jesu me ozenili i koliko.
Sve se da izlazirati, odes u chrome, desni klik na zeljenu vrijednost, inspect, ili provjeri na hr, i editiras kako hoces, i napravis SS , prilagodis da odgovara bankovnom ispisu, ili paypalu tako da se sve slaze, ali ako je sa ebaya upisuju broj aukcije pa vide da li je istina
ovisi koliko je guzva i kako im se da zajebavati