Citiraj:
Autor T}{OR
Sve jasno, jer je premium brod. No, ne treba mi još jedan CA. Imam T-8 po jedan iz svake klase i sad ću na njima dić kapetane do 18 bodova ili koliko ide.
Slijedeći grind je njemački BB. Do tada uživam u premium kamuflažama koje za koje sam se dobro istrošio. 
|
Pa da..to i je problem..ko će to sve stići igrati?....sinoć sam u trenu donio odluku (popizdio sam) i prodao u dahu Farraguta i Udaloia....Dva gunboata (Gnjevni i Pljeska) su dosta a đubre u t9 mi nije bilo zabavno...jedan torpedo boat - Kamikaza.....jedan t8 CA Hipper, t8 BB Amagi (tu ću napravit iznimku s dva broda istog tipa u istom tieru, radi potpuno različitog playstylea i idem i na N Carolinu), jedan t6 (Nurnberg) i jedan t7 (Pepsi) CA i to je to....Murmansk je money maker i treniram kapetana za Ruski CA koji sad još moram vidjet hoću li stat na t5 (mogući OP) ili t8 (radar). Ako ne idem do t8 onda će mi NO bit radar ship...
Fora je u tome da bi htio imati više potpuno različitih brodova a opet da to sve stignem igrat....kaj će mi 20 brodova u luci..