View Single Post
Staro 06.03.2016., 13:14   #1958
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Igram Atago i samo HE, probao AP na cruisere broadside na ispod 8km, nikako citadelu, igru za igrom, sve pogodi u centar broda oko waterlinea al nece citadela, reko zajebi. Bolje HE i garant dmg + DoT nego puka sreca sa citadelama.

Mogami ima kakav takav dmg samo iz odredjenih situacija. Ako su topovi na pravu stranu i ako ih nitko ne gadja, e onda ce sa 155mm napravit tonu dmga.

Iako u 7 dana sta je patch vani, Mogami polako pada. OdtDPSana je od MK (naravno), Atago je sad bolja po dmgu a Hipper je blizu.

Jucer epic runda na Isles of Ice. Ide 70% nase flote na sjever, reko kud svi turci tu i mali Mujo, odoh i ja gore. Teamwork znaci da imaju jos koga gadjat osim mene
7 brodova + ja. Glupo sam se drzao previse lijevo od flote i gadjao DDa tako da sam ostao bez covera i upao u samo takva govna. Tunel vision FTW.

Situacija, lijevo ruski DD + Atlanta na 12km sta me loze nemilo. Ispred su 2 NCaroline, desno je Nagato, Myoko, Atago i jos nesto. Ja sam u sredini svega toga. Par km ispred mene je mali prolaz izmedju 2 otoka al to je tocni ispred 2 NC.

Racunam, moram ic frontalno pa cu se zabit u otok u prolazu (da pokrijem flankove) jer nema druge. Receno - ucinjeno. Sad sam samo meta jednoj NC na 7km dok je druga iza otoka, anglao brod koliko sam mogao pri udarcu u otok tako da je angle nedovoljan za citadelu, al opet sam ispod pola HPa.
I onda katastrofa, od nas 8 na tom flanku, zivi samo jedan Kagero sa 3 pixela hpa i ja u tom supku od prolaza sa manje od pola hpa. Oko nas 7 brodova.

Posada je vec na ebayu kupovala vazelin, jer ako vec primam brutalno zguza, da ne boli toliko. Opalim rikverc i brod na stranu tek toliko da imam torpedo arc, genije u NC stao i ubacio u rikverc jer je proplovio kraj mene u tom uskom prolazu, ispalio je full salvo i nije me ubio sa 7km...on se cudi, ja jos vise. Popio je narrow spread sa prednjeg desnog launcher i isao ganjat ribe.

Ubacio u prvu, prodjem taj zaklon, druga NC sa moje desne strane se okrece na mene, ja okrecem lijevo da zaposlim zadnji desni launcher, ja ispalio spread, NC promasi svoj. Bog cuva pijane i glupe, a bio sam siguran da nisam pijan....onda sam sistemom eliminacije ovo drugo. Ode i druga NC na dno.

Dok sam se igrao sa 2 NCa, Kagero je rijesio sam 2 druga broda.
Izadjem na otvoreno, kad ono a wild Atlanta na 10km, e jebem ti sunce, imam 7k HPa, nema repaira, on an full HP. HE nema smisla jer dok on izgori ubice me sa brutalnim RoFom i HEom a nemam angle za AP. Ja jos okrecem lijevo i zadjem iza otoka u zaklon, nemam torpeda sa desnim launcherima jer je jos reload.
Al posto me ne vidi, sad motam desno da mogu bacit sa lijevim launcherima, bacim spotter avion, vidim da jurisa na mene i izadje iza otoka u pola mog turna, otvorio je vatru...sa AP. Dingao je sve zivo, arc za launcher je sve blize, ja malo lijevo malo desno i on isto, to upravljivo malo govno ce lako dodgeat spread a ja sa 4 topa sprijeda nemogu ga ubit prije nego se on sjeti prebacit na HE. Overextendao je turn, bacio sam torpeda i pogodio ga na 5km, full spread, od i Atlanta.
Za to vrijeme chat je pun svadje tko je kriv kad smo izgubili sve osim nas 2 u roku od 2minute. I mi ocistimo cijeli flank, ovi drugi su pobjegli od nas u plamenu (a nije da mi je bilo krivo) a mogli su nas dovrsit, u nasem capu ih ubiju ostali.

Kako je to izgledalo (Ne pali mi se PS za ovo editirat)

Opca uzivancija od runde, imao sam vise torpedo hitova nego kad sam igrao sa DDom, Atago i njezin torp. arc su fenomenalni.

BladeRy je offline   Reply With Quote