View Single Post
Staro 05.03.2016., 15:48   #2410
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Neymar i Bale su razlika nebo i zemlja, isto tako Suarez i Benzema. James ne vrijedi ni polovicu para.

Emil pretjeruje, obrana je ok samo treba neka zamjena za Marcela jer je cesto ozlijeden. Vezu treba mijenjat osim Modrica, treba neki pravi defanzivni veznjak. Iako bi svu trojicu, nekog od Benz, Bale-a ili Ronalda treba potjerat. Realu trebaju krila, prava brza krila (Di Maria) a ne nekavi spori tehnicari kao sto su Isco i James, ja uopce ne vidim smisao takvog tipa igraca.
Prvo Mean boos.Usporedba je odgovor na Mirkovu usporedbu.
Mirko,obrana je u redu?Jel ti gledaš tekme?Pa obrana je najlošija u Ligi,po meni amaterska.Treba ih mijenjati sve.
Ja bi ostavio Navasa,Balea,Modrića(ali i on mi nije baš po volji),Carvajala i Varanea,jer kako kaže Jeličić još je mlad,pa mu se mogu oprostiti neke greške.
Dobro,i Ronaldo nek ostane ,ali da počne igrati odgovornije i ne glumiti maminu mazu.Ako ne ,pedala.
Treba im kvalitetan stoper,kvalitetniji lijevi bočni igrač ,jer je Marcelo defanzivno smiješan,zadnji vezni tipa Xabija,prednji vezni,i brzi napadač,tipa Vardyja ili Kanea!
Ronalda i Balea na krila i onda bude nešto.
Ostali prodaja!