View Single Post
Staro 05.03.2016., 12:44   #521
Cyka Blyat
Registered User

Datum registracije: Mar 2016
Question Pomoc u vezi odabira novog kompa za CS:GO

Pozdrav svima novi sam na ovom forumu, pošto vidim da je forum jako aktivan želio bih vas pitati pošto nemam pojma u odabiru novog kompa, e ovako dosad sam bio prevaren 2 puta pri kupovini pa nikako ne želim da opet budem prevaren.. čovjek od kog sam uzimao je bio vjerovatno ekspert za računala a ja mulac totalni.Rekao mi je da je laptop strava i da će moći sve nove igre igrati, a ja sav sretan došao kući kad ono csgo jedva da pokrenem na 5-10 fps Znam da laptopi nisu predviđeni za gaming..
E sad, pošto mi stari ide u njemačku tamo raditi za stalno, on je rekao kako će uzeti jer mu nije problem ako je na rate plaćanje jer su svi njegovi tamo uzimali nove telefone čim su došli
Planiram uzeti komp (ne laptop) koji će moći igrati csgo na 70fps+ na medium postavke, čisto da igra izgleda solidno inače ne gledam grafiku. Ništa više neću igrati ni raditi na njemu tako da mi ne treba jak neki komp. Molim samo precizne informacije jer bih baš volio više da počnem igrati global dosadio ovaj 1.6.
Inače uzeo bi nov komp nikako polovan i spreman sam dati do 300 eura što mislim da je i više nego dovoljno za igranje igre stare 6 godina ako se ne varam? Svi koji mi pomognu ja obećavam da će za 1 mjesec i manje dobiti od mene csgo na steamu ili neku igru koju hoće
Cyka Blyat je offline   Reply With Quote