molim savjet sto zadrzati a sto rijesiti dalje od procesora. imam oboje u rukama, vrijednost za koju bih prodao jedan ili drugi setup je ista
trenutno sam na amd x8 8350 4.4ghz i gigabyte 970a-ud3p, za koji dan mi stize i7 2600 (non k) i asusova neka b75
sto zadrzati? planirao sam zadrzati intela a amda rijesiti, obzirom da je intel ipak nesto bolji a amdovih 8 jezgri nista ne znace, od 2012 se govori da je amd vise future-proof ali do dan danas nista od toga, niti se nazire, a intel izdaje nove generacije procesora i dalje sa 4 jezgre koji rasturaju, i kojima je i7 2600 uz bok
znaci amdovih 8 jezgri 4.4ghz vs i7 2600 stock 3.4ghz, jos bih undervoltao i7 2600 pa da lijepo trosi manje i jos tise racunalo...
kod amda me toliko zivcira sto se jako grije, znaci u maloj sobi sam i doslovno mi je toplije od kad je kompjutera, preko noci za vrijeme stress testova otkrivam se jer mi je vruce

kod intela me samo brine sto je ponuda ploca 1155 dosta siromasna, sto ce biti za 2-3god da mi recimo rikne maticna, hoce li ih biti jos za nabaviti...