Citiraj:
Autor listerstorm
Da, gadljivo je to jer Barci stvarno ne treba pomoć sudaca u takvoj tekmi.
No ovo što si naveo o izboru predsjednika i parama (perez), možda griješim no ne znam je li moguće da se u Barci dogodi tako nešto.
A kad se vratimo silnim milijunima, čak je i na tom polju perez popušio jer je Barca za cijenu Balea i Hamesa uzela Neymara i Suareza.
Jednostavno, neusporedivo bolja kupnja jer Messi je kao najbolji aktivni igrač do jučer bio 3. strijelac ekipe.
|
Sad bude Mirkec popizdio,ali Bale je bio odlična kupnja,samo je čovjek kao od stakla,stalno se ozljeđuje.Bio je u super formi i onda prije poluvremena sa Sociedadom out,i nema ga do sada.Da je on igrao,ne bi zaostajali 12 bodova,sigurno.Dobro,sad sam sam sebe opovrgnuo,takav igrač nije dobra kupnja,ali na to klub ne može utjecati,na ove ostale je mogao.
Po meni ,nema Real neke opcije više.Promjeniti glavninu momčadi,Pereza i Zidana.Dopeljati Ranierija,koji je jedini od boljih trenera dostupan.Prodati Ramosa,Pepea,Marcela,Danila,Kroosa,Kovu,Ronalda,Isca,Hamesa,Benzemu,i od tih masnih novaca složiti novu momčad,gladnu i najbitnije bržu!
Moje želje su Dibala,Vidal,Stones,Kane ili Vardy,može i Pogba.Uglavnom brzi igraći!Hazard nam ne treba ,opet greška u koracima,prespor je!