View Single Post
Staro 04.03.2016., 21:35   #1
Jerry_nidžo
Premium

Jerry_nidžo's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
WP log in log out

Poštovani potpino sam novi kad je riječ o wordpresu i pomalo se uhodavam u njegove tajne (do sada sam bio na bloggeru).
Dosta oko same instalacije domene i hostinga mi je pomogao ovaj kanal.
A kad nešto počimaš a o tome neznaš puno (mislim tu na sam WP) onda uvijek tribaš nečiju pomoć, a gdje ću drugo potražiti pomoć ako ne na forumuma stoga evo mog problema (vjerojatno će tih problema biti i u buduće)

Naime ovdje mi se javio problem s registracijom posjetioca (da se razumjemo za sada nema puno posjetioca jer tek krećem u akciju pa sve sam provjeravam i ispitivam).
Trenutno istim ovu temu jer mi je ona nekako najprihvatljivija za moje potrebe sitea a još je free.

Kad se netko ide prijaviti (naravno išao sam se prijaviti i sam s drugog emaila radi provjere) ne dobije povratnu informaciju u email da potvrdi registraciju, i naravno bez lozinke se ne možeš prijaviti.
išao sam se prijaviti kao da sam zaboravio lozinku i fino napišem email gdje da mi pošalju lozinku, dobijem obavijest da pogledam u sandučić, no u sandučiću ni pod normalnim porukama kao ni u spamu nema ništa.
Kad otvorim WP s Korisnicima lijepo vidim da se taj registrirao (odnosno ja) ali povratne informacije u email nema.

Da li t ova opcija dolazi po defaultu ili treba nešto podesiti u opcijama.

unaprijed se zahvaljujem na savjetima
Jerry_nidžo je offline   Reply With Quote