View Single Post
Staro 04.03.2016., 18:41   #358
Tomtam
Magnum P.I.
Moj komp

Tomtam's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor Wuchko Pregled postova
Koliko znam, EU ROM ne zaključava bootloader. Znači, samo nastaviti s nadogradnjama EU ROM-a. No ako se prijeđe na China ROM, on će zaključati bootloader. Naravno, ovisno o modelu. Tako sam ja to shvatio.
Citiraj:
Autor MASVA Pregled postova
a koji zadnji si flešao, kineski dev?

ako da onda ti je zaključan

nema druge nego tražiti unlock code i čekati isti
mob ti cigla za to vrijeme nažalost
Citiraj:
Autor MASVA Pregled postova
xiaomi.eu ROM ne zaključava bootloader
Isprika svima, danas sam uhvatio još malo vremena i sve mi je bilo jasno. Dakle, instalirao sam Kineski ROM, naime, rom sam išao skinuti, kliknio download, skužio da je china, otišao na xiaomi.eu, stavio skidati taj, ovaj nisam otkazao, otišao obaviti nešto, vratio se, bacio skinuti rom na mobitel (pogrešni) iako na njemu sad vidim lijepo piše ''cn'' u nazivu. Tako da, ne strašim narod, moram to napisati, od eu roma, dakle nema opasnosti. Uglavnom, isprika dečkima kojima sam tvrdio da sam flashao eu.

@MASVA: jedino, sad si razmišljam, prije sam imao eu rom, otključan bootloader i sve, pa što ako sam i instalirao ''CN'' rom, mobitel bi trebao upaliti, a ne brickati, zar ne?

Pokušavao sam se prijaviti na zamolbu za ''unlock'', međutim nikako mi nije stizao verification SMS. Stoga sam ubacio neki njihov broj za primanje sms-ova, pa ću to pratiti narednih deset dana.

Zadnje izmijenjeno od: Tomtam. 04.03.2016. u 18:49.
Tomtam je offline   Reply With Quote