View Single Post
Staro 04.03.2016., 18:32   #1417
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Pa evo, kod mene puzevim korakom polako se situacija raspetljava. Danas je bio tehnicar od t-coma poslan u ime Optime Mjerenja standardno i dok je on to mjerio
zove me tehnicar od t-coma koji je zaduzen za promjenu zica, izvoda itd... a on je dobio nalog od drugog tehnicara iz t-coma koji je mjerio stanje na Iskon parici.
Onda sam ja fino dao telefon ovom sto mjeri Optimu i onda su se njih dvojca malo pricali s time da je ovaj sto je zvao bio totalno zbunjen jer on rjesava za Iskon a
ovaj drugi s kim prica Optimu

Fino sam ja njih sve uspio okupiti na jednom mjestu.

Dogovori se decki da ce ovaj sto mjenja izvode i zice preuzeti oba naloga tj. od Iskona i Optime te u ponedeljak ide kompletna zamjena tj. prepakiranje izvoda i zamjena
svih regleti na njemu itd.. uglavnom prvo ce se taj izvod rijesiti da bude tip-top a onda idemo dalje
Kada se izvod rijesi i to navodno ostecenje na 400m ide mjerenje opet i onda je ovaj iz t-coma sto je dosao u ime Optime rekao da opet samo Iskonu posaljem zahtjev
da se izadje na teren pa ce on uzeti nalog i vidjeti dali se moze naci koja bolja jos parica tako da eto... dobra juha se dugo kuha a tak izgleda i sa internetom ide

Inace dok traju ti radovi i svako malo prekapanje po paricama Iskon mi je smanjio nesto brzinu paketa tj. podigli su margine na 8-9dB da bi manje pucala veza no
u globalu ti prekidi su i dalje isti i javljaju se neocekivano i nedefinirano sto se tice vremenskog razdoblja. No dobro, brzina je jos uvijek zadovoljavajuca a racun stize
umanjen dodatno radi poteskoca tak da necemo se zaliti puno jel...

silver_tip je offline   Reply With Quote