pa evo isus je citirao cak gdje pise to pri dnu
daklem xice sustav + jos 2-3 blokica i da vidis tisinu
edit: ma joj upravo sam na cro-gamingu napisao podulji post...al no dobro evo opet
bezveze ti je bacat vise od 12k na komp s monitorom jer nikad i citaj NIKAD neces imat najjaci...a moj komp kojeg sam kupio ce biti brzi od tvog(osim ak ne zemes san diaga)a ja imam komp za 12 k...ocz je zgodno napajanje zbog regulacije voltaze na railovima...uzmi si sesonica zbog tisine to je napajanje i pol(tak sky

)
ploca...biraj si kaj tu os...preporuka dfi sli-d(a ne dr jer ti stvarno netrebaju dide mide koje donosi) uli an8 sli kao sto je isus rekao
proc neki venice...dal uzmes 3800+ ili san diaga 3700 neces pogrijesti...mos se isto razbacivat pa piknut fx55,57...ili 4000+sa sladgehamer jezgrom ato nije to
ram...raven je rekao 2 gige...2 gige dodu 4k kuna(dobrog rama)...daklem biraj izmedu giel valua,corsair valua ili corsair c2(sve po 1gb stikovi...) uzmi si c2 i doci ce te oko 2300...moaj preporuka(eh da sam ovo prije vidio bi ga odma kupio)
grafa ne 7800gtx nego 7800 GT jer razliku neces vidjet a ova je sasvim dobra...pa ako ti straci placaju rastereti ih malo...ako ti placas...platis mi cugu

i sky-u naravno koji se urednio pobrinuo za ovu temu
kuciste...ja volim coolermastera...al preporucio bi ti anteka 1080 amg plusview...doduse 5x80mm al ti to ne znaci puno...popuno svih 5 sa recimo coolermasterom na 7v...(obavezno svjetlecec)jer je ostatak za qrac...i imam propuh i pol(a imas vodeno tak da ti i niej vazan previse)
isus ti ej preporucio iiyamu...podpisujem...da sam imao jso para pri ruci zel bi si jednu
jos oko napajanja netreba ti vise od 450w...al ako bas oces rec imam gro wata...niko ti nece zabranit
evo ak imash jos pitanja sam pitaj