Da ne igram Atagom, igrao bi sa Myoko. Veci domet, troskovi kikiriki i zabavan gameplay. Al Atago osim sta sasvim fino zaradjuje, znam imat i po 350-400k po rundi, 4 heala i fantastican arc torpeda. Tako da ako i naletis na dda il nekoga na prepad, mozes ga torpedirat kao da si DD. Sa kamuflazom imam detection an 10.7 a 5th skill se priblizava, nekih 100k expa jos, to valjda skupim dok nabijem jos 2500 pogodaka.
Al danas je bilo prekrasnih rundi. Ova nova pustinjska mapa sa morem, jurisam na jedan cap i gledam kako cu se parkirat iza otocica jedva velicine broda, uletim tu a sa druge strane na 14km iza drugog otoka izadju 2 Yamata + 1 hindy + 1 hipper.
Vec mislim, ma mora da me jebes, sve najbolje sta su imali je na mene otislo. Brod bocno iza otoka i deri. Spalio sam oba Yamata do temelja, imao sma preko 250 pogodaka, dok sam ja tu terorizirao a oni IDIOTI gadjali brodove na 20km a ja na 9km, nafarmao sam dmga. Sta ti je T10 pamet, oni okrenili nos na ostatak mog tima i malo naprijed i malo nazad... dok ja spamam HE...da mi je njihova pamet pa da se malo odmorim.
Na kraju ostali samo ja sa 2 pixela hpa i 2 DDa (ruska) kontra Hippera i Hindenburga, i oni pobjegli a mi dobili na bodove. Enemy tim je doslovno poludio, dere (poptopljeni yamato) se da se prijavi Hindenburg jer nista ne radi, a brat bratu imao je 50% vise expa od tog lika.