Citiraj:
Autor BTC
Ono sto je meni minus kod H1 je njihov modem ZTE koji ima prilicno los wireless signal,definitivno najlosiji od svih modema koje sam imao.Kazu da je najbolje koristiti bezicno spajanje u istoj prostoriji gdje se nalazi modem ili eventualno u susjednoj prostoriji.
SZK nista bolja niti losija od nekih drugih,jedan ti kaze jedno,drugi drugo itd.Rijetko dobijes nekog strucnog tko zna o cemu prica.
Sto se tice ove max brzine parice to je dobar marketinski trik za privuci nove korisnike jer ionako velika vecina nece biti u mogucnosti ostvariti vise od 50-60% te brzine.
|
zvao sam ih i rekli mi da brzina 50/15 nije moguća jer sam 1.5 km od centrale, a kao trebo bi biti min 750 metara za pristojnu brzinu pa mi ponudili 20/2. što se tiče modema dobro da si to rekao jer sam ja na drugom katu, a modem u prizemlju što bi značilo da bi kvaliteta wifi-a bila jako loša. šteta što sam ograničem što se tiče h1, cijena mi se čini ok za ono što nude. trenutno plaćam 25/5 310 kn samo što zadnjih tjedan dana imam velikih problema sa amisom. imaju problema sa uslugom već 3 dana i nikako da riješe.
P.S. santos ajd nemoj više pisat ništa, btc i ag008 su mi dali korisne inf. za razliku od tebe.