View Single Post
Staro 03.03.2016., 14:50   #330
rodney
only fool, not a horse
Moj komp

rodney's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
GSM repeater

Dvojio sam neko vrijeme da li da ovo stavim u podforumn smartphones ili ovdje, na kraju odlučio ovdje..
Imam problem sa signalom kad sam doma. Nitko živ me ne može dobiti na mobitel. To je uglavnom pozitivno, ali u ponekim situacijama me ipak smeta. Aj što sam nedostupan, ali često mi se dogodi da osobi koja zove "zvoni", a meni na mobitelu nema zapisa o propuštenom pozivu, nit mi dolaze one poruke sa propuštenim pozivima, ništa. Promijenio sam tokom godina sve veće operatere, sad sam na t-scumu koji mi stvara najmanje problema. Kad ja zovem nekog, malo se muči da uspostavi poziv, ali jednom kad "uhvati" signal, pričam najnormalnije, bez prekida smetnji i slično. To sve na dva različita uređaja, oba kupljena nova u dućanu (lumia 520, samsung galaxy S4 mini). Gledam malo koje bi bilo potencijalno rješenje, i vidim ove gsm repeatere. Da li to valja čemu, ima li smisla pokušati? Vidim da se spominju usmjereni sa Yogi antenom ako treba samo za jednog providera, ali ne znam kamo bih ja usmjerio antenu? Jel to "tražim" kao sa "ribljom kosti" za tv? Isto tako, ove za 2g (900mhz) su jeftinije, da li je to dovoljno za razgovore? Dok sam u kući spojen sam na wifi pa mi internet ne igra ulogu. Ako to ima nekog smisla, naravno da je sljedeće pitanje preporuka koji kupiti..
Hvala

job security - example
rodney je offline   Reply With Quote