View Single Post
Staro 03.03.2016., 14:23   #1899
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Datum registracije: Jan 2010

Šalim se, NHF

-->
Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
Yorcka ne mogu komentirati ali za Pensacolu i NO sigurno vrijedi. Uspoređivao sam dosta ekipe sa svojim rezultatima i u pravilu veći dmg ima ekipa sa manjim postotkom preživljenih partija. Ja sam jako često zadnji u timu koji tone kad gubimo s Pensom. I u T-9 partijama.

Pensu limitira to što moraš bit strpljiv i čekat svoju priliku kad si okružen BB-ima. Ovo sa paljenjem vatre je primarni razlog zašto imaš veći dmg sa Yorckom od mene. Isto tako Smoki je češće koristio HE od mene koji stavljam HE u cijevi samo kad vidim DD-a. Dropsiq recimo koristi DE skill na USN CA i zato ima preko 45 soma sa svojom Pensom i ostalim CA iz iste linije. Ja preferiram AP granate i imam AFT za bolji AA.

A ovo za Ibukija vrijedi isključivo radi AFT / Mogami combo koji je satran zadnjim patchem. Ekipa se zadržala na 155 topovima i onda nema izbora nego koristiti 203mm na Ibukiju - isti razlog zašto kenjaju po Ibukiju nakon Mogami kao i po Pensi nakon Clevelanda.

Cijela USN CA linija ovisi koje granate koristiš u kojem trenutku. IJN ima najbolje HE, njemci najbolje AP. USN je između. Ako je meta nagnuta nećeš puno postići sa AP, niti sa HE ako je bok otvoren. I moraš imat dobar nišan jer sve ovisi o granatama kad nemaš torpeda.
Mislim da si upravo priznao da neznaš igrat

Šalim se, NHF

Lun je offline   Reply With Quote