View Single Post
Staro 03.03.2016., 14:19   #1898
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor Lun Pregled postova
Damage done obrnuto proporcionalan sa survivabilityem? Sorry ali ni dokaz ni teorem ti ne drže vodu. Tj. možda i vrijede za neke brodove, ali za pensacolu ili yorcka sigurno ne.

Yorcka nisam igrao kao što igram recimo ataga ili ibukija. Bilo je partija kada sam pokušao od Yorcka napraviti ataga pa sam završio potopljen. Uzmem li obzir navedene partije, i 3 ili 4 partije gdje me pobrisalo u startu (bubnit ću napamet - sve skupa 10 partija od 62) da sam ih odigrao kao što sam trebao average dmg bi mi bio iznad 50k. S yorckom što duže ploviš, više pališ vatre i dmg ide gore. Logično.

Vidio sam da ti pensacolu igraš slično kao što sam igrao yorcka, i jednostavno nevidim gdje je taj fenomenalan pensacolin dmg. Jedino što vidim da po pitanju yorcka, 2km veći fire range i 3 km manji detection ga čine boljim brodom od pensacole.

Iako, da pensacoli povećaju range i smanje concealment na recimo 13km, sa ovim topovima bi bio OP brod.

Analogiju sa ibukijem ne shvaćam. Nisam znao da je opće prihvaćena činjenica da je ibuki sranje?
Yorcka ne mogu komentirati ali za Pensacolu i NO sigurno vrijedi. Uspoređivao sam dosta ekipe sa svojim rezultatima i u pravilu veći dmg ima ekipa sa manjim postotkom preživljenih partija. Ja sam jako često zadnji u timu koji tone kad gubimo s Pensom. I u T-9 partijama.

Pensu limitira to što moraš bit strpljiv i čekat svoju priliku kad si okružen BB-ima. Ovo sa paljenjem vatre je primarni razlog zašto imaš veći dmg sa Yorckom od mene. Isto tako Smoki je češće koristio HE od mene koji stavljam HE u cijevi samo kad vidim DD-a. Dropsiq recimo koristi DE skill na USN CA i zato ima preko 45 soma sa svojom Pensom i ostalim CA iz iste linije. Ja preferiram AP granate i imam AFT za bolji AA.

A ovo za Ibukija vrijedi isključivo radi AFT / Mogami combo koji je satran zadnjim patchem. Ekipa se zadržala na 155 topovima i onda nema izbora nego koristiti 203mm na Ibukiju - isti razlog zašto kenjaju po Ibukiju nakon Mogami kao i po Pensi nakon Clevelanda.

Cijela USN CA linija ovisi koje granate koristiš u kojem trenutku. IJN ima najbolje HE, njemci najbolje AP. USN je između. Ako je meta nagnuta nećeš puno postići sa AP, niti sa HE ako je bok otvoren. I moraš imat dobar nišan jer sve ovisi o granatama kad nemaš torpeda.

Flamu ima preko 50 soma i na Pensi i na NO. I 70 soma na Atagu. Sve skupa brutala, nema sumnje. Ali ni on nema najbolji rezultat. Zaboravio sam lika kako se zove, ima oko 55 soma na Pensi. Dropsiq ga je spomenuo negdje.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote