Citiraj:
Autor T}{OR
Kao što sam editirao, survival rate je obrnuto proporcionalan prosječnom dmg. Dokaz je recimo Smoki u Pensacoli sa većim dmg ali manjim survival rateom. Ja volim pasivniju igru s Pensom i ne potonut. S time da ako provedem partiju ganjajući 2 DD-a koje mi Smoki spota sa CV-om kao jučer npr, onda završavam sa 8 soma štete što isto negativno utjeće na prosjek.
Samo ću potegnut analogiju s Ibukijem kojeg jedino ti hvališ.
Ako ti brod i način igranja ne odgovaraju, teško ćeš bit dobar u njemu.
|
Damage done obrnuto proporcionalan sa survivabilityem? Sorry ali ni dokaz ni teorem ti ne drže vodu. Tj. možda i vrijede za neke brodove, ali za pensacolu ili yorcka sigurno ne.
Yorcka nisam igrao kao što igram recimo ataga ili ibukija. Bilo je partija kada sam pokušao od Yorcka napraviti ataga pa sam završio potopljen. Uzmem li obzir navedene partije, i 3 ili 4 partije gdje me pobrisalo u startu (bubnit ću napamet - sve skupa 10 partija od 62) da sam ih odigrao kao što sam trebao average dmg bi mi bio iznad 50k. S yorckom što duže ploviš, više pališ vatre i dmg ide gore. Logično.
Vidio sam da ti pensacolu igraš slično kao što sam igrao yorcka, i jednostavno nevidim gdje je taj fenomenalan pensacolin dmg. Jedino što vidim da po pitanju yorcka, 2km veći fire range i 3 km manji detection ga čine boljim brodom od pensacole.
Iako, da pensacoli povećaju range i smanje concealment na recimo 13km, sa ovim topovima bi bio OP brod.
Analogiju sa ibukijem ne shvaćam. Nisam znao da je opće prihvaćena činjenica da je ibuki sranje?
Edit: @Thor Flamu ima 60% survivability u pensacoli i veći damage od obojice koje si linka, nekužim što hoćeš reći?
Edit2: @Smoki Znači isti vrag kao Izumo. Mislim da ću pričekat sa kupovinom, neda mi se opet isto proživljavat