View Single Post
Staro 03.03.2016., 13:56   #1896
Smoki_Gs
Premium
Moj komp

Smoki_Gs's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor Lun Pregled postova
P.S. Otključao Iowu, još ju nisam kupio, čekam konačne dojmove od barba Smokija
Ovak,dok ne dobijes zadnji hull je patnja jel osjecas da vozis slona sa ... vec sam zaboravio 25+ sekundi rudder shift,u prijevodu,svaki torpedo usmjeren imalo u tvom smjeru je pogodak. Bez precision upgradea zaboravi da ces nesto pogodit,hoces ali tako mizerno da ce ti Pepsi bouncat shellove .
Sa zadnjim hullom i svim upgradeovima,rudder shift je 15.6,AA brutalan,i zaboravi je igrat kao NC jel iz nekog razloga Iowina njuska ne voli bas tenkat,a dijelom jel ti je standard team Yamato i ekipa. S druge strane puno vise koristis zadnju kupolu jel ima puno bolji kut prema naprijed od NC.

Sad sam je malo prokuzio i nakon prvih 30 partija muke i AvG DMG oko 30 k.. Stanje se popravlja,u 77 partija,46 pobjeda(60%),prezivio 40 partija,AVG dmg porastao na 65k i skidam minimalno brod po partiji.. Zadnjih partija sam AVG 90k dmg,i malo tonem. Nju igras nekako hibridno kao da spojis Colorada i NC (ni broadside,a ni njuskom naprijed),i Pepsi sustav,fire>turn da nakrenes brod da nisi full broadside ikome
Njen najveci problem je Montana.... Kad uzmes Iowu,nemas se cem radovat. Thor mi je svjedok kako sam devastirao dvije Montane sa NC :/ Jest da su ih tukci vozili,ali opet.Skupio sam 5 citadela na njima.. T10 BB... Yamatu sam to isto probao i nisam se proslavio
Pa ti sad vidi,ako imas para na bacanje,a,trebat ce jakooo puno,uzmi ju. Ako ne,nemas svrhe ici dalje od NC,jel je po meni NC puno bolji/zabavniji brod. Pogotov jel imas Yamata

EDIT: KHM... Pa nisam ni ja daleko tim uber Pepsi vozacima :P Samo ja nemam vise Pepsi