Citiraj:
Autor Lun
Mislim da nije samo do mene, salve smijeha sinoć na TSu kad smo vidili da je u protivničkom timu Pensacola, sve govore o tom brodu.
Pensacola, NO i baltimore su najgori cruiseri u igri atm, ne zato šta su super loši, nego zato što njemački i japanski cruiseri to rade bolje. A Thor je u tim linija zapeo na T5 pa nije okusio normalan armor i concealment
Američke cruisere se isplati grindat zbog Des moinesa koji ima fenomenalan DPM, sve prije DMa treba zaboravit.
|
Postoje brodovi koji su dobri u jednoj ulozi, i oni koji su dobri u drugoj. Za Ranked to je Atago bez premca. Pensacola nema što tražiti u Ranked jer se vidi iz svemira i nema oklop. Kao ni torpeda niti heal. Prva Ranked sezona koja je imala T-6/T-7 limit, e tu je već Pepsi bila na svojem. Puno opasnija od Clevelanda. Danas kad je u Ranked skoro svaki T-7 brod inferioran T-8, to je samo gubljenje živaca i zakidanje svog tima. S druge strane, ako ti se brod ne sviđa teško da ćeš bit dobar u njemu.
Pensacolina najveća mana je BB concealment. I drastičan prijelaz sa Clevelanda odnosno promjena načina igranja koja ide s time. Zato i vidiš ekipu koja ide naprijed ko budale, miče se naprijed natrag u pokušaju da se sakrije iza otoka i slične nebuloze koje sve završavaju sa, pogađaš već... brisanjem. I još moraš kao i sa Coloradom izgurat kroz stock verziju broda.
Pensacola je po meni najbolja T-7 CA. Myoko citadeliram skoro svakom salvom, čim pokaže bok da može sve kupole ispalit pliva s ribama. Hipstere sam pobrisao s Pensacolom, citadelirao od Fusa do Amagija sve IJN BB-e. Poanta priče je da ju možda 5% ekipe zna igrat jer da bi se iz nje izvukao maksimum moraš kao u DD-u bit stalno na 100% koncentracije.
Postoji jako dobar razlog zašto ekipa ponovo kupuje Pensu nakon što otključaju DM. S tim brodom jednostavno imaju najviše zabave - Pensa mafia, da i to postoji.
A ove priče kako neki CA ima oklop - to možeš maloj djeci prodat. Jedino Zao se može klasificirat kao oklopljena CA.
Citiraj:
Autor Lun
Njegov average damage u pepsiju je 39k, moj average damage u yorcku je 49k.
Znači Yorck > Pensacola.
|
Pogledaj moj average sa Konijem. Razlog? Torpeda. To brutalno utječe na average dmg.
Isto tako pogledaj moj survival rate sa NO i Pepsi ~ 70%.
EDIT: Ima ekipe koja ima preko 45 soma prosjek sa i Pepsi i NO. Ali zato imaju puno manji survival rate jer skoro svaku partiju tonu sa "all guns blazing". Ja ne volim tonut često, i zato pokušavam birat svoje bitke sa Pensom i NO.