View Single Post
Staro 02.03.2016., 10:29   #229
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Pa znači ti to da recimo staviš gore Baltic Generic, nebi više imao onaj usrani T-logo na početku i nebi imao NITI JEDNU bloatware idiotariju što T-komovac meće u te svoje ROM-ove.
Generic unbranded ROM-ovi su malo lakši na RAM-u i na bateriji, i overall je responzivniji i fluidniji.
Da se razumijemo, ima i telekom-branded ROM-ova koji su lagani i nemaju pizdarija, kao recimo Tele2 ROM. Ali T-Com je posebno zagađen.
Niti jedna T-Com "bloatware idiotarija" nije bila upaljena po difoltu, stovise, morao sam sam paliti i onaj "Tko-me-zove" šit da vidim kad mi uvaljuju ponude Udruge ptice pjevica i slicno.

Tako da ne znam, ne vidim bas previse poante u ovom sto pricas, nazalost, "overall responzivniji i fluidniji" mi je izjava klase pamfleta iz Prnjavora, a buduci da ne mogu nikako permanentno maknuti Fejzbuče, Twatere, Instafejse i ostala govna s kojima Google i veselo cvijetno drustvo bloataju svoje ROM-ove, tri i pol nebitne T-Com aplikacije koje se ionako daju deinstalirati i nisu upaljenje po defaultu mi nisu previse bitne.

T-Com logo na pocetku sam vidio samo prvi puta kada sam upalio mobitel, posto se u medjuvremenu nije gasio.

IOW - gubljenje vremena, da se ne lazemo, jel?

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote