Citiraj:
Autor Drug Brko
Pih... ko još u današnje vrijeme na Xperia Flagshipovima koristi telekom-brandirane ROMove, u doba kad je Flashtool doveden do savršenstva i kad LEGALNO bez gubitka jamstva možeš staviti čisti nebrandirani ROM po želji...
|
Druže Brko, koliko para (ili bonbon kuna) tražiš za step-by-step online instrukcije via WhatsApp? Totalno sam neupućen u modifikaciju softvera na telefonima mobilnog tipa (bežičnima sam mijenjao softver još početkom stoljeća) i ne bi htio pretvoriti svoj najdraži mobitel u mršavu crnu verziju popularne Franck ciglice.
Citiraj:
Autor zgmmax
@The Man
Uzeo sam mob preko njuske. I racun je iz T-Coma , al gara nije pozigana.
Kak je to kod tebe?
Meni je lik prodo pricu da oni ne zigaju garancije i da se moze samo sa racunom otic ako dodje do problema
|
Moram pogledat u kutiju od mobitela kad dođem doma, ali ako imaš račun kao dokaz kupnje, mislim da u bilo koje vrijeme možeš otići u neku od poslovnica Hrvatskog Telekoma da ti stave žig i datum na jamstveni list (nakon što preko IMEI koda utvrde da je uređaj stvarno kupljen kod njih). To je po mom skromnom mišljenju samo formalnost i nije pretjerano bitno.