View Single Post
Staro 02.03.2016., 09:25   #1876
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Za one kojima se ne da skinuti i pogledati replay, izrezao sam kratki dio borbe sa New Orleansom iz ranijeg posta (#1871):

Da ne ispadnem iritantan kao Flamu sa svojim busanjem u prsa (pristojan izraz za glagol koji počinje sa slovom "k" i završava sa zamjenicom "se"), priznajem da sam imao dosta sreće u potapanju i Mogami i Ataga. Ali isto tako i dobar plan koji je upalio:
  • Mogami je išao "na T" i nisam imao drugog izbora nego vozit nosom prema njemu jer nema kaj drugo nego lansirat torpeda prema meni. Ovdje se lijepo vidi s kojom lakoćom NO vozi slalom i češlja Mogamijeva torpeda ako se pazi i reagira na vrijeme (skupa sa Vigilance skillom). Ostalo je bio posao AP granata.
  • Atago koji je izronio iza ugla išao je ravno na mene, samim time to je nepovoljan položaj jer nemam dovoljno mjesta za manevar izbjegavanja kod mimoilaženja. Tu mi je jedina šansa bila zeznut mu lansiranje torpeda prvo naglim usporavanjem i u trenutku kad vidim ili procjenim da bi lansirao torpeda opalit po gasu i krenut s češljanjem.

U obje situacije sam izbjegao torpeda za dlaku. Samo još jedan dokaz zašto uvijek izbjegavat torpeda skretanjem prema njima, nikako od!

Video isto tako demonstrira puno bolji oklop koji NO ima naprema Pepsi kada se postavi "na nož" prema meti. Mogamijeve 155mm granate se samo odbijaju od mene (dvije salve kada sam bio pravilno pozicioniran).

Treba napomenuti da kod Kagerovih (upgrade od Fubukijevih), i Shimakazinih torpeda nikakvo izbjegavanje ne pomaže. Niti sa Vigilanceom. Borbu ranije sam pobrao tri iako sam iste sekunde krenuo skretati prema njima... Protiv Shime pomaže jedino radar.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 02.03.2016. u 10:03.
T}{OR je offline   Reply With Quote