View Single Post
Staro 02.03.2016., 06:03   #623
Focusrite
Registered User

Datum registracije: Feb 2016
Citiraj:
Autor freddie Pregled postova
Baš sam sad pogledal, ja imam 028....

nemogu nać ovaj 037
http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=243 =klikni na ovaj link

Citiraj:
Autor frostyee Pregled postova
Evo dobio prije 1 mjesec taj ruter i dobro radi cak i bolje od starog thompsona i svida mi se dizajn i sve.Imam sad par sljedecih pitanja:
1.Moja verzija softera na njemu je 28 a vidim da ima sad vec do 37,dal da idem update-at ga na 37 ili ne(sta dobim stim)?
2.Imam parametre s njega i sad me zanima dal oni lazu da nemogu pustit vecu brzinu ili ne.Imam uzetu opciju Turbo10 a oni meni isporocuju 6 umjesto 10 kaze da jace nemogu pustit.A prije mi je bilo 4 i kad sam trazio da puste turbo 10 oni su odbijali rekli su da nije moguce i sad nekim cudom odjednom mogu pustit 6 bez problema.Evo moji parametri pa sta mislite o njima?
parametri su ti prilično slabi. po ovome što vidim pod downstream line attenuation i ako router ne laže, a vjerojatno čak i laže , 5.9 Mbps je točna znamenka i maksimalna brzina koju možeš imat je uistinu ta. samo mislim da će ti speedtest izbacivat 4.9 Mbps umjesto 5.9 zbog telefona jer telefon oduzima oko 1 Mbps. znači, ako su downstream line attenuation i downstream SNR margin uistinu ove koje pišu na ovoj listi koju si linkao, onda točno pokazuje jer više od 6 nećeš ni moć imat. meni su parametri slični tvojima, samo što je meni downstream SNR margin 11.3 dB (znam, katastrofa)

Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 02.03.2016. u 13:44.
Focusrite je offline   Reply With Quote