Citiraj:
Autor Rista
Da me svaki qrac na mobitelu smeta nosio bih ga u kejsu 
|
Da, a u paničnom si strahu od Burn-in efekta na Amoledu

spomenuo si ga 100x
Da, to ti kejs ne može pomoći
Citiraj:
Autor Rista
Nikad ne bih na takav mob kejs stavio ali to je prozvakana tema vec. Vise mi je zanimljivo kako se zna sljedeci mob 6mj unaprijed. Ja da se danas odlucim sutra vec nije sigurno sta bih uzeo 
|
Uopće ne kužim čemu se zamaraš... ono, boli te K

ja kad za nešto dam 2000+ kuna, na to pazim. Ne zato, kako je netko pametan ovdje napisao "da bi dobio 100kn više kod prodaje" nego zato što ne želim da se mobitel ohrda po rubovima i kutovima. Nije sad da ga mazim i pazim, nego čisto da ga štiti od možebitnih padova kad je sin u blizini ili kad sam negdje vani.
Ne dajem 2000+ kn pa da sa njim otvaram pive. Tako sam i odgojen jer se nekad prije često nije imalo love za puno toga a kamoli za kaj se htjelo. Pa to kad se kaj uspjelo skrpati za nešto, na to se pazilo da se ne sjebe.
A priznali vi ili ne, mobiteli su napravljeni tako da je jedan pad na asfalt dovoljan da se mob žešći sjebe i/ili estetski ošteti.
Stoga i ti, a i Mileni, slobodno vi imajte skupe mobitele bez futrole, nemam ništ protiv. Neki od nas će ih korisitit i bok.
I da, da mi nije žao okinuti za mob 5500kn, kupio bi ga sada. Ovako, čekat ću da padne barem na 3500