View Single Post
Staro 01.03.2016., 21:27   #8021
smirnoff
Premium
Moj komp

smirnoff's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
MASH nije društveno prihvatljiv više. Zajednica afroamerikanaca bi poslala nekoliko milijuna prosvjednih nota jer su pripadnici njihove rase u MASHu i za vrijeme MASHa u pravom svijetu bili uglavnom pomoćnici kuharima, čistaći i nisu se mješali sa doktorima... tako da bi neki glumci bili u kadru možda 10 sekundi po epizodi.

Tako da MASH zaboravi.
a jeste me sasjekli u korijenu...
ali MASH je prikaz korejskog rata početkom 50tih pa ako ćemo bit autentični onda ne možemo stavit crnca za generala...
danas, 70 god. kasnije ipak su crnci kulturno napredovali pa ih vidimo u ulozi ozbiljnih poslovnih ljudi (a neki ih štuju kao US precjedinka)...
meni je serija čista zabava, bilo sa ili bez crnaca. u stvari u početku serije bio je onaj crnac doktor, Bacač Đones...

11.23... jučer počeo, djeluje obečavajuće,

ali, nedavno sam završio Wayward Pine...

po nekim foršpanima bila je uspoređivana sa Twin Peaks pa reko da vidim modernu verziju Peaksa...
ali osim lokacije ni po čemu nema veze sa Twinsina...
meni nusporedivo bolje od Twinsa, iako ako idemo u detaljniju analizu ima nekih nelogičnosti i vjerojatnosti dosljednosti ispod 10 %...

vrijedi pogledati, za sad tek 1 sezona, završetak daje opciju nastavka no nebi reko da će ga biti...
smirnoff je offline   Reply With Quote