Citiraj:
Autor krzljavi
ekipa, imam super slim ps3 i na vagi sam za ps4...da li su igre stvarno toliko bolje da bi se isplatio uzet ps4 ?
|
Ovisno sto ti smatras pod BOLJIM igrama, vecinom vrte multiplatform igre, tu i tamo koja ekskluzivna tipa driveclub ili killzone shadowfall koje po meni i nisu nes vrijedne spomena...
Ali ima i dobrih igara za zaigrat od Destinija, uskoro Divisiona, Fallouta 4, Gta5, Witchera 3,raznih sportskih simulacija i tako dalje...
Trenutacno se sonyu ps4 prodaje bolje nego sto se ps2 prodavaou svoje vrijeme tako da nece bas trcat pred rudo i izbacivati brdo ekskluziva, sa time ce krenut kad pocne padati prodaja konzola a sudeci po trenutacnom stanju to nebu ubrzo
Svejedno kako je bila ova akcija u tele2 tako je i cijena ZNATNO pala, pa se dalo ugrabit i za 2000kn nova terabajtna konzola sa igrom i garancijom, sto je bome dosta zabave ako se pogleda da trenutacno cijena neke rabljene GTX 970 kartuse se vrti oko 2000-2500kn

Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12