Citiraj:
Autor instinct
Naručili 5 logitechovih slušalica neki dan od njih. Poslali uplatnicu, mi platili da bi na kraju ispalo da nemaju 5 slušalica već jedne. Uzeli te jedne i još dvoje od drugog proizvođača. Dva dana kasnije dolazi narudžba, logitechove slušalice nisu nove već korištene, vjerojatno nekoliko godina - poderane kao i kutija u kojoj su došle. Više ništa ne uzimamo kod njih...
|
Prilikom vaše narudžbe, koja je bila telefonski, naručili ste 5 logitech h130 slušalica, na što vam je kolega rekao da na lageru postoje samo 1, te da je ambalaža oštećena, te da se nove nemogu nabaviti. Vi ste inzistirali da vam se takve slušalice pošalju, jer vam trebaju slušalice takvog tipa, te se oćito oglušili na ono što vam je kolega rekao.
Nakon toga ste prijavili da su slušalice oštećene, na što ste dobili uputstvo da ih o našem trošku vratite natrag u poslovnicu, te da će te dobiti povrat novaca.
Kada su slušalice stigle, poslan vam je mail, sa privitcima u kojima morate popuniti podatke za povrat novaca, te ste nakon otprilike 5-6 dana poslali svu dokumentaciju. Dokumentacija je prosljeđena isti dan te će povrat novaca biti napravljen, ukoliko već i nije.
Forum je takav kakav je, te svi pišu ono što ih volja, pa zbog toga evo i druge strane ovog slučaja.
Lijepo da ste uploadali sliku, ionako sam ja imao namjeru to napraviti.