View Single Post
Staro 01.03.2016., 13:36   #1871
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Možda si baš naletio na lika koji ima AA build, skupa sa svim skillovima i upgradeovima. Protiv toga ide teško. Sa Shokakuom lakše jer su mu avioni osjetno brži i imaju više HP-a.

Kako sam još danas na bolovanju, odigrao 4 partije. Prvu sa Hatsuharuom, drugu sa New Oreleansom. To je stvarno uklet brod. 3 partije za redom sam top scorer na timu i izgubimo svaku. U zadnjoj 4 broda skinem. Ne može se protiv kriplijade na svom timu (tipa Colorado koji pobere torpeda od Aobe koja je rushala na njega). Izgubio sam nekoliko moždanih stanica gledajuć lika kako pogiba pred menom. Barem je Aobu uspio povuć sa sobom.

Od te tri izgubljene htio bih izdvojiti 2. partiju gdje sam doslovno ownao prvo Mogami, a onda Atago u bliskoj borbi i rješio ih obojicu sa 2 salve, manevrirajući između njihovih salvi torpeda na manje od 3km:

New Orleans REPLAY

- Replay pokazuje glavne prednosti NO: okretnost i fenomenalan AP plus skoro neprobojan oklop kad si nosom okrenut prema drugom CA.

- USN CA jako ovise o tome koje granate imaš u cijevi. Ako je meta nagnuta AP teško probija i bolje je ložit sa HE. Ako je bok okrenut, želiš imat AP čim prije u cijevima. Iz tog razloga, a vidim da ekipa i drugdje preporuča - koristiti Expert Loader. Sa novim buffom moguće je za 7 sekundi prebacit na drugi tip granate.

- Jedva čekam taj radar, jer ću onda moć počistit smeće od DDa koje okupira CAP. Da sam to imao dobili bi barem 2/3.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote