View Single Post
Staro 01.03.2016., 13:06   #2355
Old Iggy
Premium
 
Old Iggy's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 4,888
Citiraj:
Autor Froxie24 Pregled postova
Pricaju skoro pa isto a kao jedan protiv drugog su.
Pa to je potpuno normalno. Imaju isti odnos prema tržištu (korporacija vs. tržište), ali su i konkurencija (bore se jedan protiv drugog).

Citiraj:
Autor Froxie24 Pregled postova
Mislim da nam nema spasa, zavrsit cemo mi kao ameri i to ne samo u telekomunikacijama. Ima jos tu stosta za pokvariti se. Kao sto rekoh, cilj svih je kontrola nad masom. I tako umire sloboda naroda.
Ne možemo završiti kao ameri iz niza razloga: poslovno je tržište bitno više orijentirano tamo nego u EU s bitno manjom regulacijom tržišta; koliko para toliko muzike je bitno izraženije opet tamo nego ovdje.

Iliti, tamo nikom ne bi pala glupost na pamet "do 2020 svi moraju imati 30 Mbit pristup" ili "ne možeš investirati ako drugima ne daš pravo upotrebe tvoje infrastrukture".

U situaciji kad na formalno jako reguliranom tržištu imaš realno jednog i pol stvarnog investitora uz državu koja bi sve, a ne bi dala ništa teško je očekivati bolje.

Tamo pak znaš, ako si za istu kuću iskeširao milijun dolara umjesto na drugoj lokaciji identičnu za par desetina tisuća znaš da možeš očekivati i više providera, bolju uslugu policije, kvalitetnije škole, uređenije ceste i slično.
__________________
Igor Batinic
Old Iggy je offline   Reply With Quote