Citiraj:
Autor Vopizg
vidim da ste prije par stranica spominjali neke skinove... pa bi molio pomoc oko toga...
posto se exodus ne moze spojiti s library, htio bi iz njaga moje liste koje su povezane s trakt-om staviti na glavni meni kodija, znaci kreirati shortcut... Jel zna netko s kojim skinom bi to mogao? Ako se uopce moze...
|
Da, exodus ne podrzava klasicni library integration. Ako je rijec tv show library, ono sto mozes je syncati exodus sa trakt.tv racunom (pod uvjetom da na trakt.tv servisu stvoris svoju bazu serija) pa onda recimo bas tu trakt.tv stavku iz exodusa izvuci na kodi homescreen.
Aeon skin podrzava napredna prekrajanja izbornika uzduz i popreko pa se lako izvuce stavka addona vanka na homescreen. Transparency! Mq6 i 7, a vjerujem i ostali.
Quasar addon recimo podrzava bas to sto trazis, full integraciju u kodi library i sve radi "podmazano" uz auto update friskih serija.
Od ostalih addona library integraciju podrzava Salt addon i genesis/specto. Jedino sto ne znam da li ih razvijaju jos uvijek jer to su addoni "kratkog vijeka" pa ih ne pratim