Zadnja partija sa Ryujom prije researchanja Hiryua. I to kakva partija. Ja i strike bogue protiv AS indya i Boguea. Indya sam snipeao na početku partije, a na kraju smo ostali živi ja i NY (koji je bio za*urac) protiv Boguea i furutake. Nisam imao više fightera i DBova, a u dvije grupe TBova mi je ostalo sve skupa 4 aviona. Vodili su na pointove i skrivali se po mapi.
Na furutaku sam slučajno naletio u kutku mape kako vozi unazad, pa sam ga uspio pogoditi sa oba torpeda i onda sam spušio tu TB grupu od boguea. 30 sekundi prije kraja partije neđem boguea sa drugom TB grupom, taman kad su mu se fighteri vraćali i doslovce sekundu prije nego su mi dostigli TBove, uspijem dropat i skinit ga.
Prve dvije partije sa Hiryuom su bili katastrofa. Prvo se nisam naviknuo da mi je na tipki "3" druga grupa fightera a ne TBovi. A obje partije su bile sa po dva carriera di su oni imali T8 AS shokakua ili Lexingtona.
Uspio sam researchati i Admirala hippera. Brod ima katastrofalan rudder shift i fenomenalne topove. Uspio sam New orleanse citadelati na 14 km i bušiti amagia sa 9k AP salvama. U prvoj partiji, s obzirom da mi se kapetan retraina, odlučim ići u čoporu brodova, na kraju završim solo protiv yorcka i 2 fubukija. Yorcka i jednog fubukija sam propisno nabušio treći fubuki me je dvaput skinuo torpedima, jer jednostavno nisam mogao znat prati li me ili ne. Uspio sam solo capati B i C na Land of fire mapi za pobjedu te sam ubrao laganih 7k XPa.
Hipper mi se čini odličan brod, tj. pensacola sa normalnim concealmentom
Edit: Jučer me ponovno uspilo one shotat u Yorcku, ovaj put amagi sa nekih 18.5km-a na mapi trap, kod capa A. Mislio sam da sam siguran iza otoka, iako me spotao DD, očito sam se zajebao.