Broj stavki po listovima ti sigurno nije problem. MATCH i VLOOKUP uvijek sve pretražuju ispočetka do kraja.
Probaj na mojoj tablici obrisati pola podataka na drugom listu i vidjet ćeš da radi.
Moraš prvo shvatiti formule.
VLOOKUP uspoređuje podatak s prvog lista, s rasponom na drugom listu. Ukoliko nađe podudaranje, vraća iz tog reda neki stupac, po tvojoj želji.
Ukoliko se desi da na drugom listu imaš taj podatak koji uspoređuješ u više redova, e onda si u problemu, pošto ti VLOOKUP vraća samo prvi na koji naiđe.
Rasponi na obje tablice ne moraju biti isti, samo bi bilo dobro da su podaci po kojima ih uspoređuje unikatni, tj. da se ne ponavljaju.
Ja sam raspone u formulama odredi na knap, ti bi trebao to proširiti tipa na $A$1:$A$50000 tako da ti obuhvati sve podatke i u budućnosti koje budeš unosio.
Pazi samo kada uklanjaš cijeli red u tablici, odmah ti mijenja formule i smanjuje raspon. Može se i to zaobići, ali da sada ne kompliciramo.
P.S. #NAME grešku ti je izbacivao zato što LO iz nekog razloga ne prepoznaje TRUE / FALSE kao logički odgovor nego smatra da je tekst, a tekst ne može ići bez navodnika.