View Single Post
Staro 29.02.2016., 10:05   #2317
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Samoinicijativno je procijenjeno da sam materijal za vozača kad su mi dali oronuli Iveco Turbo Daily furgon (u drugom "komerc preduzeću"), nakon 4 godine nevoženja ičega - i odma u startu "Vozi Miško"

Rikverc nije sinkroniziran, dugi "kamionski" mjenjač ispada iz brzine kad naletiš na veću rupu u cesti, pola auspuha otpalo u vožnji bikoz puka nosač a kako je auspuh bija naslonjen na rotirajuću osovinu malo ga je "izilo" na polovici, policajac na carini se krsti i viče "di ovo prođe tehnički?!" (hint traži mito da me pusti priko kapije u bescarinsku zonu )

Ko na prvom odronu svoju vozačku vještinu teše,
tom ne može niko u prometu da ravan bješe.....

Danas vozim skoro dumb friendly vozilo (ogledala za mrtvi kut, GPS i hrpetina sigurnosne elektronike, na celer LCD-u piše koja si brzina i kad je promit - jedino još fali automatik, senzori otraga i autopilot da u potpunosti isključim mozak iz vožnje )

Nema tu više one "specijalne sigurnosne" prve brzine kad debelo pretovaren euro paletama Jamnice prčiš pod na uzbrdici, a triba krenit po mokrom (tj. po masnoj frekventnoj gradskoj cesti) jer eto semafor se ponovo uzelenio, duple gume otraga na pogonskoj da ne spominjem (danas to ni ne viđam na novim modelima)...

Citiraj:
Autor Flood Pregled postova
Zarolam si duvančeka na crvenom ako mi se pljuga.
To ne spada u vozačke, već ovisničke vještine

Pomelo mi sig -.-
Drvoje je offline   Reply With Quote