View Single Post
Staro 28.02.2016., 22:23   #2311
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor panasonic Pregled postova
Nije 4 nego 14.
Ako je ograničenje 60, zašto voziš 74?
Isto vrijedi i za tvoje ostale primjere, prazna cesta ovo-ono, nema toga, drži se onoga što piše na znaku pa te neće trnci prolazit kad te policija zaustavlja.
Za sve kazne si sam kriv.
Čekaj, ako je on izmjerio 74, skinuo je 10 na sat koliko se sjećam kao radi greške mjernog instrumenta i pisao da sam se vozio 64 gdje je ograničenje 60. Znači na kazni je bilo napisao 4 na sat, ne 14. Slažem se da sam bio u prekršaju i da sa ako to gledamo iz perspektive zakona, bio kriv. No zašto za te plave prokletinje ne važi isti zakon?? npr taj presretač se nakon naplaćene kazne polukružno okretao na cesti preko pune linije, te sve to napravio bez ijednog žmigavca uključenog. Naravno ubrzao je za 2-3 sekunde preko 80-90 na sat i jurio nazad prema N. Marofu. Dnevno ih vidim po Čakovcu 2-3 puta da se voze ili bez pojasa ili sa mobitelom na uhu. Npr, kad razbiju službeni auto (kao npr nedugo u Zg u Dubravi) svojom krivicom, tko snosi troškove popravka? Policajac koji nije prilagodio vožnju uvjetima na cesti ili se to iz proračuna popravlja? Da, svi se trebamo pridržavati zakona po pijan plota osim njih?? I nemoj mi govoriti o prijavama ili prigovorima na neke službene instance jer od toga nema nikakve koristi. Ponavljam, gade mi se do srži
alengrosevic je offline   Reply With Quote