Citiraj:
Autor Mr.Ex.President
Do prije par dana nisi dava više od 500 iz principa  
|
Principi se mejnjaju iz sata u sat :Petrov: :Mamič:
Citiraj:
Autor Drvoje
Znači toliko si pedantan da nema mrve prašine u tvom stanu, ili bikoz of lijenost (pita bi te da si ima usisavač zvan CM 690 -.-)
|
Nema puno prašine. Usisavač "piše Hund a piše i Miele" S8330 svaki drugi dan radi (bikoz sin od 2 godine otkrio da je fora žvakat kikiriki samo dok je slan i masan, a kad postane bljutav...).
Na ovom čifu sam nekad imao 3 venta bočno uz diskove. Za 5 dana unutra je bilo prst prašine. Pa sam ih odhebo vanka. Sad imam samo jedan 120mm iza koji piči van.
Citiraj:
Otkrivaš svoju žensku stranu papučarino, tj. postaješ syss
|
Jok. i dalje ne gledam filmove ala About Time, braća Koen i slične
Citiraj:
Ono kad "Split resist itself!" ispod mog nicka nije "ceo" engleski, tj. rič Split ne znači dijeliti već ime jednog velesela, a ne velegrada 
Vukoyebina kakva je, daleko od ZG-a, ostaje opcija webshopova, a za rabljeno mi pada mrak na oči od lokalne ponude (misliš da će mi svak slat poštom iz drugih dijelova HR)
Godinu dana sam svakodnevno "čeka" (tj. Njuška naokolo) neki pošteni rabljeni kejs normalne cijene i nabasam na CM690 za 300kn (svemirski brod u odnosu na Raidmax Scorpio 868 bikoz prostranost, provjetrenost i malo noviji "fičuri" tipa e-sata, firewire portovi, držači kabela iznutra....)
Nemirnog duha u vječnoj borbi protiv hrpe prašine (5 nas u stanu) i bez kemijanja sa ženskim čarapama u vidu DIY filtera + hrpe nedostataka modernih opcija (odvojivi kavezi, kejbl management, rupa iza MBO, potenciometra za vent, izolacijskog materijala..) napokon ubodem lokalno rabljeni R4 (skoro sam poljubija prodavača te kupca ovog mog CM690 - otra za 300kn )
|
Ne volim kupovati polovne kejsove jer sam to jednom napravio. U njemu sam našao smeđe pseće dlake od koker-španijela (ili mu je to od ženinog power-muffa, ne znam) koje su smrdile na jeftine pljuge tipa Filter Yugoslavija... umjesto da sam instalirao DFI LanParty i 3700+ San Diega unutra, instalirao sam čevape i lukac koje sam sat vremena prije pojeo...
Tako da, više volim onaj fini miris jeftine kineske boje i konzervansa nego ovo gorenavedeno.
Citiraj:
Ono kad ti (tj. njemu) nekad ipak mora UĆ
|
Muff-tijo