View Single Post
Staro 28.02.2016., 21:22   #2469
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Dobro da nisi, jel bi još uvijek "gugla"
baš si gay

Citiraj:
Fala ti na lepim riječima te na informacijama.
Nema na "čemer"

Citiraj:
Ma ko ga 'ebe. Ionako haubu dužem jednom godišnje ako nešto rikne ili mećem nešto-je novo-je nutri-je.
Znači toliko si pedantan da nema mrve prašine u tvom stanu, ili bikoz of lijenost (pita bi te da si ima usisavač zvan CM 690 -.-)

Citiraj:
divljenje u mužjaka "koje odlično kućište", a zgrožavanje žena "kakvo nakaradno preveliko kućište"... a sad i meni već ide naqrac (kućište mislim).
Otkrivaš svoju žensku stranu papučarino, tj. postaješ syss

Citiraj:
E kad živiš u velegradu.
Ono kad "Split resist itself!" ispod mog nicka nije "ceo" engleski, tj. rič Split ne znači dijeliti već ime jednog velesela, a ne velegrada

Vukoyebina kakva je, daleko od ZG-a, ostaje opcija webshopova, a za rabljeno mi pada mrak na oči od lokalne ponude (misliš da će mi svak slat poštom iz drugih dijelova HR)

Godinu dana sam svakodnevno "čeka" (tj. Njuška naokolo) neki pošteni rabljeni kejs normalne cijene i nabasam na CM690 za 300kn (svemirski brod u odnosu na Raidmax Scorpio 868 bikoz prostranost, provjetrenost i malo noviji "fičuri" tipa e-sata, firewire portovi, držači kabela iznutra....)

Nemirnog duha u vječnoj borbi protiv hrpe prašine (5 nas u stanu) i bez kemijanja sa ženskim čarapama u vidu DIY filtera + hrpe nedostataka modernih opcija (odvojivi kavezi, kejbl management, rupa iza MBO, potenciometra za vent, izolacijskog materijala..) napokon ubodem lokalno rabljeni R4 (skoro sam poljubija prodavača te kupca ovog mog CM690 - otra za 300kn )

Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
Do prije par dana nisi dava više od 500 iz principa
Ono kad ti (tj. njemu) nekad ipak mora UĆ

Pomelo mi sig -.-
Drvoje je offline   Reply With Quote