View Single Post
Staro 28.02.2016., 19:57   #2466
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Drvoje Pregled postova
Bez brige već sam ga "oriba" prije 9 dana
Oriba? Andere, andere, oriba... jel to to, Mate Mišo Gonzales, najbrži miš u Mehiku ?

Kad sam vidio da za 500 kuna mogu kupit qrac...tj tog Zalmana od visokopolivalentinovskog kartona. Pa reko, budemo kuburili z buđeti do 700 kuna (na 2 rate ).

Citiraj:
Pa ja toliko vlastitu ženu nisam odabira, raspitiva se, ispipava - priznajem moja greška
Dobro da nisi, jel bi još uvijek "gugla"

Citiraj:
Drago mi je da si "iskuburija veći buđeti" bikoz vridilo je, ne moža pola foruma bit u krivu - druga polovica ima "neki" Zalmanov kejs...
Fala ti na lepim riječima te na informacijama.

Citiraj:
Možda će tebi zbog big Chiefa bit manje mista, ista/malo manja čvrstoća jer ćif ima nekih 18kg a R4 12.3 (oba prazna)
Ma ko ga 'ebe. Ionako haubu dužem jednom godišnje ako nešto rikne ili mećem nešto-je novo-je nutri-je.

Citiraj:
Ali obojano je u crno, ima prednji fan kontroler za 3 venta, prima 12 ili 14cm ventače, odvojivi filteri za prašinu i kavez za diskače, ima ok mista iza matične i dovoljno rupa za kejbljuving đob, odrizana kockica za aftermarket CPU kuljere, sound dampening "mat'rijal", dovoljno čvrsto da posluži ka klupica za noge ili dupe....
Pisaći astal... gore je sada Čif. Godina ga nisam htio zamjeniti jer otkako sam se uselio vo sopstveni stan, uvijek je izazivao divljenje u mužjaka "koje odlično kućište", a zgrožavanje žena "kakvo nakaradno preveliko kućište"... a sad i meni već ide naqrac (kućište mislim).

Citiraj:
I to me sve došlo 400kn za cash
E kad živiš u velegradu. Kod mene, ljudi (kmetovi) u Comelu kupuju nekakve MS Apolon-Saturn-Anus-Ursus gejmerske kištre od 470 kuna i onda ih probaju prodati za 380 nebili kupili isto takvo kućište koje na sebi ima oznaku koja pobudžuje ekerekcije - RS ili RS32 ili... jao bre ... RS64 :smočio_se:
Brko je offline   Reply With Quote