Citiraj:
Autor Drvoje
Bez brige već sam ga "oriba" prije 9 dana 
|
Oriba? Andere, andere, oriba... jel to to, Mate Mišo Gonzales, najbrži miš u Mehiku ?
Kad sam vidio da za 500 kuna mogu kupit qrac...tj tog Zalmana od visokopolivalentinovskog kartona. Pa reko, budemo kuburili z buđeti do 700 kuna (na 2 rate

).
Citiraj:
Pa ja toliko vlastitu ženu nisam odabira, raspitiva se, ispipava - priznajem moja greška
|
Dobro da nisi, jel bi još uvijek "gugla"
Citiraj:
Drago mi je da si "iskuburija veći buđeti" bikoz vridilo je, ne moža pola foruma bit u krivu - druga polovica ima "neki" Zalmanov kejs...
|
Fala ti na lepim riječima te na informacijama.
Citiraj:
Možda će tebi zbog big Chiefa bit manje mista, ista/malo manja čvrstoća jer ćif ima nekih 18kg a R4 12.3 (oba prazna)
|
Ma ko ga 'ebe. Ionako haubu dužem jednom godišnje ako nešto rikne ili mećem nešto-je novo-je nutri-je.
Citiraj:
Ali obojano je u crno, ima prednji fan kontroler za 3 venta, prima 12 ili 14cm ventače, odvojivi filteri za prašinu i kavez za diskače, ima ok mista iza matične i dovoljno rupa za kejbljuving đob, odrizana kockica za aftermarket CPU kuljere, sound dampening "mat'rijal", dovoljno čvrsto da posluži ka klupica za noge ili dupe....
|
Pisaći astal... gore je sada Čif. Godina ga nisam htio zamjeniti jer otkako sam se uselio vo sopstveni stan, uvijek je izazivao divljenje u mužjaka "koje odlično kućište", a zgrožavanje žena "kakvo nakaradno preveliko kućište"... a sad i meni već ide naqrac (kućište mislim).
Citiraj:
I to me sve došlo 400kn za cash
|
E kad živiš u velegradu. Kod mene, ljudi (kmetovi) u Comelu kupuju nekakve MS Apolon-Saturn-Anus-Ursus gejmerske kištre od 470 kuna i onda ih probaju prodati za 380 nebili kupili isto takvo kućište koje na sebi ima oznaku koja pobudžuje ekerekcije - RS ili RS32 ili... jao bre ... RS64 :smočio_se: