Citiraj:
Autor sodom
Imaš i na NetAkademiji, tamo sam ja bio. Bilo nas je 12tak i svatko je radio na svojoj opremi za vrijeme labova...bila su tri racka puna switcheva i routera plus da je bilo 20tak kompova pa si komotno mogo zauzet dva.
Generalna preporuka bi bila da odabereš di imaju najviše opreme (ja bio prije 7-8 godina) i najmanje grupe.
|
Citiraj:
Autor Igor_Zg
NetAkademiji - također sam bio polaznik tamo. Oprema i predavači su za pohvalu.
Prednost akademije je što predavača možeš pitati pitanja da si povežeš neke cjeline koje ti nisu jasne. A teško možeš doći do odgovora. Radiš na stvarnoj opremi gdje te rjetko zna i L1 zezati pa to naučiš, što npr. doma ne možeš 
|
Citiraj:
Autor Mario92
I ja sam čuo sam pozitivne stvari o NetAkademiji, em su predavači dostupni i dobro objašnjavaju, bar kaj se MS-ovih certifikata tiče. Vjerujem da je i sa ostalim stvari ista situacija.
|
Citiraj:
Autor tskarda
Ja sam bio u Algebri u Puli i predavač nije mogao biti bolji. To je pak od osobe do osobe, no naš predavač se trudio i izvan predavanja, slao nam zadatke, odgovarao na pitanja objašnjavajući do detalja, pa čak i nakon tečaja.
|
Momci, puno vam hvala. Posebno što se skrenuli pažnju na NetAkademiju. S cijenom za studente je povoljnija i od SRCA, dok Algebru potpuno izbacuje kao opciju za nemalih 2.400 kn. Razlika je to koja se kasnije može djelomično
reinvestirati u novi certifikat.
EDIT: Saznao jučer kako je NetAkademija otkazala CCNA do jeseni-zime. Navodno je mali interes. Ili je pao interes ili je tržište rada zasićeno tim certifikatima. Tko će ga znati...