Napokon dođe P50, Xeon 1535, 32gb rama, 4k ekran i 512GB Samsung NVMe SSD.
Trenutno imam W530 pa čisto usporedba na prvu. Ekran odličan, ali W10 ne radi baš scale kako triba svih aplikacija tako da to malo kvari doživljaj. Isto tako ekran na može stat na pola otvoren, npr. ostavim laptop da nešto radi pola noći nego automatski pada i zatvara se. Isto tako kad se zatvori nema onaj kao zub da ostane zatvoren, mišljenja sam da je bolje bilo da su to ostavili. Kad sam ga rastvoria SSD je u svom postolju, a za 2.5" i drugi SSD slot nema postolja nego se mora zasebo uzet, malo sam razočaran. Tipkovnica je tvrda, i čini mi se čvršća od W530, osobno ne volim šta ima numpad dio. Kada sam tipkao mali prst mi leti na numlock umjesto je enter. Trackpad mi izgleda OK, na w530 vi se vec malo bio izlizao, ali tipke od trackpada su malo nezgodno postavljene, vjerojatno zato šta je površina trackpada veća na p50 pa mi izgleda malo nezgodno za korištenje al rekao bi stvar navike. Bateriju još nisam testirao koliko može izdržat, ali budem kroz ovaj tjedan. I by default Virtualizacija i VT-D disabled, WTF?!