View Single Post
Staro 28.02.2016., 02:06   #2332
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor Mileni Pregled postova
Mirkec, nemoj samo opet nestati na par tjedana. Meni iskreno ova tema bez tebe dosadna

Nemoj ni ti, tvoji "strucni" komentari mi uljepsaju dan

Naravno ovo gore je dvojbena situacija, i drugi strucnjaci isto vole uljepsat dan

Edit: ajde malo da u ove rane sate dok je buljo u dubokom snu o Ronaldu kako trčkara plažama u svojim novim CR7 kupaćim gaćicama prokomentiram topik..

Citiraj:
Autor Kal-EL Pregled postova
Mirko ja sam realovac, ali brate mili nije u redu srat po ekipi i kad si u pravu, to se rješava u svlačionici.
Jel postoji snimka gdje je to rekao? Ne, kad prikažu snimku ili bilo kakav dokaz da je to rekao slažem se u potpunosti s tobom.

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Srećom pa forum pamti i stare teme se ne brišu... slobodno se uvjeri kakav si sada utter crap izlanuo, mr. F117A
jedini tko je nestao si bio ti, od 13.05.2015. do 30.05.2015.

Oko finala 2014. smo svi više manje bili ovdje.

Uglavnom, lijep auto-gol si si zabio. Škaricama sa centra u 9 banki

Niš osobno, boli me za koga navijaš, ali kao što rekoh, nemoj bit licimur i beskičmenjak i prozivat ekipu za ono što i sam u najvećoj mjeri radiš, OK?
E moj Brko, mislim drago mi je da te vesele ovakve gluposti kao "ulovio si me" haha, ne znam zapravo što bi na to rekao osim da slobodno uživaš u toj sreći pošto si se stvarno potrudio.. avioni, auto golovi i škarice lel

Oko finala 2014. ste svi više manje bili ovdje ali što se komentiralo, tko je osvojio LP ili ono da Ronaldo nije slavio gol za 1-1?

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Ako ga ne prodaju na ljeto napravit će najveću pogrešku u zadnjih 10 godina jer kasnije neće vrijedit ni pola iznosa koji mogu sad dobit a i dalje će biti iznad kluba i klub će patit.
Mislim da si ti pričao da Real treba prodat Ronalda dok je još u Man Utd-u bio.

Citiraj:
Pogledaj video (31. sekunda), pogledaj mu točno desnu nogu, tik prije samog kontakta ju vuče po podu a sa istom čak ni ne zapinje za obrambenog igrača.
A još u obzir uzmeš rezultat, vrijeme tekme i samu situaciju koja ne bi bila za neku veliku priliku čak i da je stigao prije logično je da se radi o pokušaju da ronaldo izjednači iz penala
Znači rezultat (0-1), vrijeme tekme i sama situacija koja ne bi (a bi) bila za neku veliku priliku utječu na odluku suca da svira ili ne svira penal, naravno, još jednom se spominje Ronaldo

Citiraj:
Cekaj ak nemre do lopte a nemre onda nije trebao bit penal, a ovo prekrsaj nije.
Pa nije ni sudac glup da par ovih cinjenica ne uzme u obzir, ak nemres zabit onda zaradi penal, gotovo svi to rade i ne cudim se tome.
Vise se cudim da se govori da su osteceni za penal kad nisu.
Edit: kontakta je bilo iako nedovoljno za penal al tek kad do lopte ni jedan nije stigao.
Jel gledamo isti video ili se tebi računa da ne može do lopte jer ga je ovaj pokupio jer da nije Danilo bi bez problema stigao i bržu loptu.
Jbt da nisi mod i navijač Barce ismijavali bi te više od Ivana ovdje kad bi uletio s ovakvim nebulozama.

I kako onda da čovjek poslije ovakvih gluposti napiše nešto normalno ovdje. Da on nas (Madridiste) barem sprda pa ajde, ali najgore je što je čovjek uvjeren u gluposti koje piše

Zadnje izmijenjeno od: Mirkopoter. 28.02.2016. u 03:30.
Mirkopoter je offline