View Single Post
Staro 28.02.2016., 01:06   #2235
redscro
Premium
Moj komp

redscro's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor Markos Pregled postova
https://www.links.hr/hr/prijenosno-r...crno-014650160

Kolege jel ovo integrirana r5 m335 na procu ili odvojena grafa baš?
Integrirana je, tako veli službena stranica.
http://www.acer.com/ac/hr/HR/content/model/NX.G2KEX.022

M335 je odvojena, no to je greška u opisu, ni prva ni zadnja.

Citiraj:
Autor deda_the_mraz Pregled postova
Zdravo ekipa,
već dugo nisam bio u vodama ITa pa sam već odavno ispao iz kruga. Ja gledam neki laptop do 3k kn, naravno za sestru i njegova namjena je isključivo poslovna, što uključuje transkripte(bsplayer/audioplayer+office), skype razgovore, surfanje i slično, ništa pretjerano što bi tražilo neki proc ili gpu.
Imam asusa i odličan mi je, ali on je visoki rang cijena i on je kupljen pred 4godine.
Mene jedino interesira u rangu do 3k kn, kako koja tvrtka stoji s kvalitetom izrade. Vidim spominje se dell, ali opet u mom iskustvu dell(u rangu oko 3-4k kn)od pred 4g. nije bio niti kvalitetan niti pouzdan, pa me interesira koliko se to promijenilo do sad? Kako stoji Asus i Lenovo?
p.s. slobodno i ubacite neku preporuku ako imate, pogotovo ako ste ju i vi kupili i radi 'kak se spada'.

Hvala

edit: i laptop će biti stacionaran i na punjaču 95% vremena. uzeo bi komp ali bi odma bilo prigovora na glomaznost.
Ja bih uzeo već višestruko preporučenog Della 5558. Nije to nikakva sreća kvalitetom, kao ni bilo koji drugi u tom rangu, no ipak malo odskače dojmom vanjske izrade npr. od Lenova 100. Nećeš pogriješiti ni s nekim Asusom, no Dell ima dulje jamstvo. Sve u svemu to je lutrija, ne možeš na osnovu jednog svog primjerka donositi valjan zaključak o kvaliteti brenda. Meni je Asus krepao nakon mjesec dana, no to ne znači da je Asus smeće. Pouzdaj se u jamstvo i sreću da ti neće zatrebati. Nakon isteka 3g., i onako je svaki dan rada koji dobiješ od laptopa za 3k premija.
redscro je offline   Reply With Quote