Citiraj:
Autor Vuco
Pa zašto za Cloud ne složiš CloudStation od Synology-a ? Napraviš korisnike, svako instalira klijent program na računalo, spoje se na tebe i doslovno imaju sve kao Dropbox, samo je brzina ovisna o tvojoj brzini, ali je prostora gro više.
Ili želiš nešto slično web pristupu dropbox-u ?
|
CloudStation mi nije interesantan jer ne želim da se podaci sinkroniziraju, a korisnici su informatički nepismeni pa je to sve Sci-fi za njih.
Kao što rekoh, koristio sam ownCloud i generalno mi je bio super, ali brzo mi je pojeo webhosting prostor, pa sam zatim kako sam već imao doma BuffaloNAS, složio webaccess koji je riješio moj problem. Sad to pokušavam riješiti i s Synologyem.
Što se tiče brzine neta 15Mbit mi je upload tako da to nije problem.
Čini mi se da će ovaj "link sharing" biti riješenje. Ako riješim nekako drugačije, javim, ako netko ima ideju ili riješenje, nek pinga...
EDIT:
Brijem da sam našao!!! Yeeey! Al taman moram ić, pa kad se vratim ću bolje proučiti. Ali evo:
Control Panel=>Application Portal=>Doda se File Station (ako već nije)=>Podesim si poseban link i port=> I TO JE TO!
Korisnik ima direkt samo File Station, ima fensi login, to je to !
A btw, brijem da sam i otkrio kako složiti i ownCloud, ali ne da mi se ni počet igrati s time, kad ovo je baš ono što sam htio!