Tema: E Cigarete
View Single Post
Staro 26.02.2016., 13:36   #995
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor dekky Pregled postova
Ajmo ljudi pomognite i meni.
Ne zelim, odnosno ne da mi se zezati sa slaganjem grijaca, zelim neki setup koji se lako koristi i puni.
Treba mi baterija i taj clearomizer, mogu naruciti online nije bed.
Cijena oko 300kn max za bateriju, taj tank za tekucinu i par grijaca za rezervu. Jel se moze slozit sta?
Citiraj:
Autor num_lock Pregled postova
Ok. Ništa ja nisam skužio Početnik sam od nule. Nikada nisam navlačio paru. Uložio bi do 300kn.

ijust2 ili Kanger Subvod. Mene zanima zašto je jedan dobar,a drugi nije i da li uopće ima razlike u njima?

Eventualno nekad u budućnosti ako skroz ne prestanem ću razmisliti o jačim strujama,ohm-ovima i mućkanju tekućina.
Oba su cijenovno oko 280kn.
Ma kakvo odma forsiranje sub-ohma?!?
Počeo sam se igrati sa električnima prije 7 godina, i uvik sam ima neku, malo stanem malo pocmem, al u zadnih 9 miseci sam samo na elektricnoj, a subohm sam proba par puta , i ugusio se skoro, a dosta pusaca se ugusi i na lower resistance
Ugl subohm je uglavnom za uvlačenje direktno u pluća, meni ko bivšem pušaču to ne paše nikako.

Uglavom momci, za pocetak
http://www.erevolucija.com/detalji/2...mplet-1900-mah

Ovde je jeftinije ali se cekat par tjedna

Jednom dnevno punis struju i tekucnu, tesko da ce vise tribat, a vakih dva do tri tjedna, ovisi o korištenju zamjeniš zavojnicu, 5 zavojnica je 5 dolara na fasttechu imaju i zavojnice sa vatom, bolji okus, krace traju

Za pocetak vam nista vise ne triba, garantiram.

EDIT: VTC i slicni uređaji su super stvari sa baza funkcionalnostima, al to cete sami otkrit kad uđete u svijet elektricnih, za pocetak lagano i malo ulaganje,
a u buducnosti nekad nesto bolje, a mega ko backup, valja uvik ima backup
OuttaControl je offline   Reply With Quote