Citiraj:
Autor dekky
Ajmo ljudi pomognite i meni.
Ne zelim, odnosno ne da mi se zezati sa slaganjem grijaca, zelim neki setup koji se lako koristi i puni.
Treba mi baterija i taj clearomizer, mogu naruciti online nije bed.
Cijena oko 300kn max za bateriju, taj tank za tekucinu i par grijaca za rezervu. Jel se moze slozit sta?
|
Citiraj:
Autor num_lock
Ok. Ništa ja nisam skužio  Početnik sam od nule. Nikada nisam navlačio paru. Uložio bi do 300kn.
ijust2 ili Kanger Subvod. Mene zanima zašto je jedan dobar,a drugi nije i da li uopće ima razlike u njima?
Eventualno nekad u budućnosti ako skroz ne prestanem ću razmisliti o jačim strujama,ohm-ovima i mućkanju tekućina.
Oba su cijenovno oko 280kn.
|
Ma kakvo odma forsiranje sub-ohma?!?
Počeo sam se igrati sa električnima prije 7 godina, i uvik sam ima neku, malo stanem malo pocmem, al u zadnih 9 miseci sam samo na elektricnoj, a subohm sam proba par puta , i ugusio se skoro, a dosta pusaca se ugusi i na lower resistance
Ugl subohm je uglavnom za uvlačenje direktno u pluća, meni ko bivšem pušaču to ne paše nikako.
Uglavom momci, za pocetak
http://www.erevolucija.com/detalji/2...mplet-1900-mah
Ovde je jeftinije ali se cekat par tjedna
Jednom dnevno punis struju i tekucnu, tesko da ce vise tribat, a vakih dva do tri tjedna, ovisi o korištenju zamjeniš zavojnicu,
5 zavojnica je 5 dolara na fasttechu imaju i
zavojnice sa vatom, bolji okus, krace traju
Za pocetak vam nista vise ne triba, garantiram.
EDIT: VTC i slicni uređaji su super stvari sa baza funkcionalnostima, al to cete sami otkrit kad uđete u svijet elektricnih, za pocetak lagano i malo ulaganje,
a u buducnosti nekad nesto bolje, a mega ko backup, valja uvik ima backup