View Single Post
Staro 26.02.2016., 12:37   #1843
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Ja sam jednu partiju imao sa Hiryuom gdje mi je igra trzala neviđeno. Kako smo bili u diviziji još netko je isto na Amisu skupa samnom - njemu je isto trokiralo do granice igrivosti. Mogao sam jedino auto dropat bombe i torpeda = izgubljena partija. Tako da taj dan nije bilo do igre.

No koliko vidim, na službenom forumu ima nekoliko threadova o trzanju. Meni se prije par dana igra rušila konstantno nakon svake partije (čim se trebao pojaviti ekran sa rezultatima). Kad sam ugasio FRAPS koji koristim u svakoj igri proradilo je. Go figure...

Nekaj su sj. s ovim zadnjim patchem. A 0.5.3.1 nije popravio ništa. I dalje mi igra zna trzati čak i u portu.

---

Pensacola je BB bez oklopa kao što sad i sam vidiš. Ja sam okidao citadele Amagijima na max udaljenosti radi plunging fire-a. Iz blizine se lako buše svi T-7 CA na niže, a i na više koji ti pokažu bok. Ne govori ekipa bez veze da su joj topovi "heavenly". Smoki i ja smo skupa svaki jednoj Iowi okinuli salvu za 10 soma. 6 soma je još malo.

S druge strane jučer si vidio koliko efikasne secondary topove ima kad si slistio onog drugog DD-a. Povrh svega, sa rudder shift modom je i okretnija i ima manji radijus skretanja od Orleansa i od Clevelanda (logično jer oni dijele sličan hull) i s time savršena za bliski duel sa DD-ima. Ne znam koliko puno puta sam češljao torpeda od DD-a i rješavao ih glavnim topovima + secondary-ma.

4 kupole su super za gađati DD koji manevrira, jer možeš rasporedit granate.

Sad, tu je njen oklop odnosno ne postojanje istog. Bježi od BB-a ako ikako možeš i pucaj na njih samo kad si pratnja nekoj "sočnijoj" meti osim ako nisu pri kraju HP-a jer ih tu možeš brzo završiti. Primarne mete su ti CA i DD.

Pepsi je škola manevriranja. Još jednom velim, nauči se stalnom mijenjanju brzine i smjera - nakon svake salve. Nemam bez razloga i na NO i Pensi survival rate preko 70%.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote