Po meni je bolje odmah kupit bolju kameru nego kasnije stalno razmisljat o upgradeu zbog limitacija kaj jefine kamere znaju imat a netko malo entuzijasticniji ce vrlo brzo naletit na njih.. Osim toga skuplje kamere imaju opcije tipa wireless za flash koje na kraju stede novac ili vece baterije, vise ulaza itd... To se odnosi najvise na novo, druga, pametnija opcija je Nikon 5100 za 1500kn sa njuske ili sl.. pa kasnije kad sve zna uzet nes kaj odgovara vecini potreba.. Pod bolju ne mislim na full frame, nego neke srednje ili iznad entry modela tipa 750d mada i te nisu bas idealne za malo naprednije. Za nas standard preskupo na zalost u normalnim zemljama sasvim normalno..
Ako nekome fotkanje dosadi ili nesto taj si je sam kriv kaj je potrosio lovu na skuplji dslr umjesto na nes jednostavnije i jeftinije. Za takve me bas briga.
Ja drukam za Canon samo zbog love. Znam i da mnogi nemaju kes nego kartice i da im polovne opcije nisu realne pa moraju kupovat novo. Mislim da je za njih Canon najbolja opcija,. Super je sto za Canon postoji brdo trecih opcija tipa yonguno, mozda najvise od svih.. Jasno da netko nece slozit profi stroj od toga ali za vecinu je to vise nego dovoljno, iako yonguno ima par dobrih stvari kaj koriste i profici...