Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Meni nije jasna ta tekućina...piše u dodiru s kožom odmah isprati,pa sad jede plastične tankove...jel se vi pitate šta to čini plućima?
|
Jedan od razloga zašto sam ja prestao sa svime time prije pet mjeseci...počela me smetati "električna", nisam disao više dobro u večernjim satima nakon cijeloga dana parenja...jbg.
Grlo mi je bilo otečeno, jezik...ono, baš kao u prehladi, a čim bih se prisilio i kroz dan manje pariti, navečer puno bolja situacija.
Znam da mnoge ne smeta, no ja sam možda jedan od rijetkih koji razvija nekakvu blažu kontaktnu alergijsku reakciju na tekućinu, probao sam mijenjati svašta, net je pun savjeta, ali meni nije bilo bolje.
Pario sam uglavnom ove tekućine koje se mogu kupiti kod nas u shopovima (da sada ne prozivam nikoga, ne mislim da ima veze sa bilo kojim brandom konkretno, više ima veze sa mojim imunološkim sustavom) ili od sastojaka pa sam sam slagao tekućine...
Pariti manje meni u glavi bilo je jednako pokušaju pušiti manje cigareta...je, može se, ali onda većinu dana samo mmislim o tome kada ću si "dopustiti" pljugu (nekada) ili paru za povući... čisti psihoteror.
Zato je i pala odluka, zapravo i nisam imao nekoga izbora.
Eto.
Neki dan sam sanjao da opet pušim i osjećaj krivnje je bio tolio jak da sam se probudio kao kod noćne more...smijao sam se kao budala sam sebi sutra čitav dan
Ne želim vam kvariti gušt parenja, to nikako, nemojte me krivo shvatiti

ali ako primjetite neke neuobičajene simptome, pomislite i na tu vezu sa parenjem, nikad se ne zna...