Citiraj:
Autor Lun
Da, pretpostavljam zato što je 90% cruisera u većem tieru IJN, pa da malo razbiju dominaciju japanaca.
NegA, uzeo sam pensacolu. Ovo je T7 karlruhe  Jednu partiju sam od tuge nisam znao što ću pa sam se smijao, dok sam pokušavao doći bilo čemu u stock range. I onda naletim na New Mexica i farraguta, nabušim ih obojicu i popijem torpeda.
Amagi mi je skinuo 2 citadele u krmu sa 18km, popio sam torpeda od hatsuharua jer mi se topovi nisu mogli dovoljno brzo okrenuti da ga dovršim. Ovo će biti dugih 110k XPa do NO 
|
Hahaha. Dobrodošao u svijet Pensacole. Stock zaboravi - moraš ju potpuno otključat. Onda je prava. Do tad je muka, tu nema druge nego izdržat.
Imaš ranije puno mojih postova kako ju vozit. Dok je ne otključaš drži se straga i na max dometu - poželjno ne borit se sa BBima. Prvo otključaj domet, onda sve ostalo.
Nemaš oklop, to ti je jasno od potapljanja Pensi do vožnje iste. Oklop ti je jako jako dobra okretnost. Pensa je škola mijenjanja smjera i brzine. Plus skretanja između salvi BB-a ako se slučajno nađeš pre blizu. Mijenjaj smjer i brzinu nakon SVAKE salve. I vidjet ćeš koliko je sposobna preživjet. Nemoj bit predvidljiv = ako voziš ravno i skreneš tek kad vidiš da je BB zapucao na tebe lako ti se dogodi ono što se meni par puta desilo (jedini slučajevi kada sam bio pobrisan) je da je lik pogodio smjer u kojem ćeš skrenuti i tamo lansirao salvu. To ja recimo radim kad gađam CA sa BBima, pogotovo Pensacole.
Što se tiče citadele sa 18 km - svaki CA je osjetljiv na BB plunging fire sa max dometa. Svaki. Ništa čudno.
Citiraj:
Autor gnujko
Meni je Pensa super...nego navodno nerfali Hipsterov AP punch...pa je*em im mater sada, to je bio jedini advantage tog broda...
LINK
|
Ne bih o nagađanjima jer sam imao dana i sa BB-ima i sa CA kad nisam mogao ništa pogoditi. A ovo mi izgleda kao nagađanje, odnosno netko se nije dovoljno molio RNGesusu.