Citiraj:
Autor ovčica
Pozdrav,
interesira me neki dobar program za programiranje Android aplikacija
probao sam sa Android studiom ali ga stalno nešto šteka moram više krpati program (imam dosta problema jer mi je AMD proc ne INTEL) pa neke pizdarije moram izvoditi da bi radilo kako treba i sl. pa izgubim volju uopče i za programiranje
uglavom ide mi Android studio na racku pa bi volio neki prijedlog za neki dobar program
hvala
|
Sviđalo se to tebi ili ne, android studio postaje mainstream kojeg gura sam Google. Eclipse za android nije nadograđen, čini mi se, od 2014. Kažeš da imaš problema što ti je cpu AMD, pa pretpostavljam da si htio instalirati HAXM manager za x86 emulatore, a koji radi samo na Intelovim procesorima. Neovisno koji IDE koristiš za razvoj, događat će ti se ista stvar, jer nije problem u razvojnom okruženju, nego u samom sdk (točnije emulatoru).
Jedno od rješenja je da koristiš emulatore Genymotiona, koji su u stanju iskoristiti i AMD-ovu virtualizaciju (pretpostaviti ću da ti je proc podržava) i time ubrzati njegov rad. Ali ako želiš išta ozbiljnije raditi, trebat će ti uređaj s androidom.
EDIT: RAM-a nikad dosta