View Single Post
Staro 24.02.2016., 09:23   #3298
RimtuTiTuki
Premium
Moj komp

RimtuTiTuki's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor bigAdvance Pregled postova
Whoa, znao sam da je podrska kodiju jaka, ali da ljudi ovako osobno i agresivno shvacaju pitanje jednog pocetnika... to nisam ocekivao

Instalirao sam Kodi prije no sto sam uopce znao da ova tema postoji. Casually sam browsao forumom, naletio na ovu temu i odlucio postaviti pitanje koje nisam morao i nisam planirao. Vidio sam priliku da saznam neke odgovore koje sam usputno trazio i iskoristio sam ju. Forum je mjesto gdje je takvo "ponasanje" dozvoljeno. Hocete li odgovoriti ili ignorirati - u potpunosti na vama.

Ali ove licemjerne komentare komentare kako je to ilegalno, kako se zajednica protivi tome, kako vam se to sve gadi itd mozete okacit macku o rep. Svima je jasno cemu Kodi zapravo sluzi kod 99% populacije, iz kojeg razloga je netko inicijalno instalirao Kodi i odakle dolazi popularnost Kodija (samim time i najveci dio donacija)
Gluposti... Većina je instalirala XBMC, danas Kodi zbog toga što je najbolje rješenje za HTPC... bio i ostao, ovi addoni koji omogućuju stream su se pojavili relativno nedavno, i nikad nisu bili 100% pouzdani. I nisu glavna funkcija Kodi-a.

Osobno sam ih instalirao, i probao... i zaključio da to nije za mene. Imam rapidshare account, pratim par foruma, i skidam si sve što me zanima. Trpam to u 2-3 foldera, a Kodi to sve fino sortira i indexira -> to mu je glavna funkcija

Citiraj:
Upravo kakve stvari? Iskrena pitanja?

Naslov teksta: The Piracy Box Sellers and Youtube Promoters Are Killing Kodi

- U koju grupu spadam ja?
U grupu forumaša koji su uvjereni da Kodi ne valja, jer streamovi ne rade glatko i out of the box... I zatrpavaju Kodi forum sa takvim temama... i živciraju Devove. Ako pogledaš link koji je Zikky dao, na vrhu je Screnshot Kodi foruma gdje su sve teme kao i tvoje pitanje.

Da ti nacrtam... postavio si pitanje kao "Instalirao sam windowse, i čuo sam da se s njima mogu gledati filmovi"...

Moraš razumjeti da Kodi nema veze sa dodacima koji tebe zanimaju.

Citiraj:
Hvala svima koji su pomogli, proci cu kroz sve navedene linkove, to mi je zapravo i trebalo - linkovi. Jer mi google izbacuje linkove na "Top 10 best Kodi apps" na koji kad kliknes dobijes naravno - usrani slideshow sa reklamom izmedju svakog slajda

Probat cu sa Quasar-om pa vidjeti kako ide. Ako mi nece raditi, vratit cu se ovdje i pitati za savjet. Jer tome forum sluzi.
Dapače, vidiš da si dobio odgovore, bez obzira što si uletio u temu kao padobranac.
RimtuTiTuki je offline   Reply With Quote